Nogomet

Zlatko Dalić: ‘Ne mislim još dugo biti trener’

0

Na današnji dan, prije točno godinu dana, otvoreno je SP u Rusiji. Hrvatska je na tom prvenstvu ispisala jednu od najljepših nogometnih bajki, a 365 dana nakon što su Rusija i Saudijska Arabija otvorili Mundijal, Zlatko Dalić nalazi se u Moskvi gdje predstavlja svoju knjigu “Rusija naših snova”.

Knjiga o čudesnom putu “Vatrenih” je prevedena i na ruski jezik, a Dalić je rekao nekoliko rečenica na predstavljanju.

“Posebna mi je čast što godišnjicu početka Svjetskog prvenstva obilježavamo u Moskvi, gdje smo igrali veliko finale, u Rusiji, gdje sam lani živio najljepše dane svoje karijere i koja će zauvijek u svima nama buditi posebne emocije. Cijela Hrvatska lani je živjela najljepših mjesec dana i, kao što smo napisali u naslovu knjige, nogomet je Hrvatsku preobrazio u najsretniju zemlju na svijetu. Pokazali smo da i mala zemlja, od koje je i jedna Moskva tri do četiri puta brojnija, uz vjeru, zajedništvo i poniznost može ostvariti nezamislive pothvate”, rekao je izbornik Hrvatske, pa je dodao nešto posebno zanimljivo:

“Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka, a ima i važnijih stvari u životu od rezultata utakmice. Obitelj, prijatelji, sve ono što sam zapustio zbog nogometa”, rekao je Dalić.

Foto: Sportske novosti

Jedna od najvećih zvijezdi najbrutalnijeg borilačkog sporta/ ‘Zašto sam odlučio postati Hrvat i zatražiti vaše državljanstvo’

Previous article

Raspada se i Most/ Samo su jučer izgubili polovicu vijećnika u Splitsko-dalmatinskoj županiji, troje saborskih zastupnika traži hitne promjene

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Nogomet