Domaće zvijezde

Životni zaokret poznate glumice: Nakon 13 godina života u Zagrebu, napravila je radikalnu odluku i otišla

0

Karizmatična glumica Marija Borić žena je koja radi baš po svome. Živi baš onako kako joj se sviđa i jako je sretna u svom svijetu. Da ovo što tvrdimo nije tek romantična vizija, već realna životna situacija govori činjenica da Borić već par godina uživa u životu na selu. Svoj javni posao i dalje radi, no umjesto okruženja zagrebačkog betona i zgrada, odlučila se vratiti u rodni kraj i obrađivati svoj vrt. Veseli je takav život. Uz Zagreb je, naravno, veže posao, predstave i prijateljstva pa je tako prisustvovala reviji Aleksandre Dojčinović, s kojom je dobra prijateljica.

Bila je to prava prilika za razgovor, u kojem je Borić za 100posto otkrila ponešto o spomenutoj životnoj odluci, poslu, sapunicama i privatnosti.

‘Ja sam rođena u Stubičkim toplicama i onda sam za vrijeme studija živjela u Zagrebu, što se otegnulo na 13 godina i onda sam u jednom trenutku nakon 13 godina u gradu zapravo odlučila vratiti se doma, i sad živim na selu. Meni to jako odgovara, radim u Zagrebu, a živim na selu i to je zapravo neka kombinacija kojoj sam uvijek težila, jako mi se sviđa i godi mi. Kvaliteta života na selu je, tko voli naravno, puno bolja od života u gradu. Svi smo različiti, ali meni selo baš paše’, govori glumica.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Dodir sa zemljom je terapeutski

‘Odlazak na posao mi dođe kao neki izlet, ili mi pak, povratak doma dođe kao izlet. Ja imam jedan veliki vrt koji mama radi na našoj plantaži u Jarkima, a drugi imam kod kuće gdje živim. Dodir sa zemljom je terapeutski i izvrsno je to uzemljenje, nema bolje izmjene energije od one koja ti se događa u dodiru sa zemljom. Osim toga, sve što radiš na zemlji, sve plodove svog rada svakodnevno možeš vidjeti i to je izvrsno’, dodaje Borić.

Sapunice su ‘krvavi’ posao

Trenutno je angažirana na dvije predstave – u matičnom kazalištu ‘Komedija’ te s Histrionima. Televizijske projekte nekad je odrađivala intenzivno, dok je s filmske strane glumila u jednom domaćem filmu. ‘Dosad sam imala jednu ulogu na filmu, voljela bih kad bi se dogodio u budućnosti još koji, uživala bih. Što se televizijskih projekata tiče, u nekim trenucima mi nedostaju moram priznati, ali opet u nekim drugim trenucima, snimati takve televizijske projekte od 180 i više epizoda, je prilično naporno. Ja sam u poslu perfekcionist i volim da je sve baš posloženo, uživala sam radeći sve te serije, ali to je doista krvav posao’, govori Marija koju smo imali prilike gledati u serijama kao što su ‘Ponos Ratkajevih’, ‘Stella’, ‘Najbolje godine’…

‘Zadnje sam snimala ‘Stellu’ 2013. godine, radila sam neke pilote koji nisu saživjeli, no dobro, dogodit će se već neki projekt. Iskreno bih voljela, ali i ako se ne dogodi – neću biti nesretna. Ja sam što se tiče posla otvorena uvijek, sve od mene možete zapravo dobiti, a moja je odluka bila da ono što se meni privatno događa držim za sebe i svoje najbliže jer mi je tako najjednostavnije i najdraže’, zaključila je glumica.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Utjecajni HDZ-ovac nokautirao mladića: Ivica Modrić se na ulici posvađao s čovjekom pa mu unakazio lice, HDZ ga suspendirao sa svih stranačkih funkcija

Previous article

Hrabri župnik spriječio pljačku na Krku: ‘Oduzeo sam mu nož iz ruke. A onda mu dao 50 kuna’

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *