Crna Kronika

Zagrepčanina u Makarskoj rezali nožem i tjerali da viče “Hajduk živi vječno”

0

Sudac istrage odredio je istražni zatvor za trojicu mladića u dobi od 20, 19 i 23 godine koji su s još dvije osobe osumnjičeni zbog nasilničkog ponašanja na štetu 27-godišnjaka iz Zagreba. Istražni zatvor im je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela, javlja Dalmatinski portal.

Podsjetimo, muškarci u dobi od 19, 20, 21, 23 i 25 godina presreli su u ranim jutarnjim satima 6. 7. ove godine 27-godišnjeg muškarca i fizički ga napali. Napadnuti muškarac zadobio je lakše ozljede, a napadači su ga nasilničkim ponašanjem doveli u ponižavajući položaj, stoji u jučerašnjem priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Rezali nožem, natjerali ga da pokaže osobnu

Presreli su 27-godišnjaka na ulici u Makarskoj, 6. srpnja oko 4 sata, nakon što im je 23-godišnjak rekao da su Bad Blue Boysi stigli. Zaustavili su ga i natjerali ga da viče ‘Hajduk živi vječno’ jer su smatrali da je navijač Dinama i da će tako povrijediti njegovo dostojanstvo.

Bez nekog posebnog povoda 23-godišnjak je žrtvu udario nekoliko puta šakom po glavi, leđima i vratu. Nakon toga su svi tražili od njega da pokaže osobnu iskaznicu što je on zbog straha i učinio, a zatim su ga natjerali da stavi osobnu na prsa da bi ga fotografirali mobitelima.

Neposredno nakon toga su ga 23-godišnjak i 19-godišnjak izudarali šakama po tijelu nanijevši mu površinske ozljede po ramenu i leđima, a 20-godišnjak ga je porezao po ruci nožem ili nekim sličnim predmetom i poručio mu: “Ja ću ti iščupati livo oko, zapamtit ćeš me”, piše Dalmatinski portal.

Pijana bivša HAC-ovka osuđena na 10 godina zatvora

Previous article

CdS: Ovo je formacija Juventusa za sljedeću sezonu, Mandžukić nije otpisan

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Crna Kronika