Domaće zvijezde

Video: Na probi za ceremoniju dodjele Zlatnog Studija/ Bendovi, trebate bunjara? Pogledajte majstora Tonyja na djelu

0

U četvrtak smo posjetili studio “Anton Marti” Hrvatske radiotelevizije kako bismo provjerili tijek proba za medijsku nagradu Zlatni Studio koja se u subotu 2. veljače 2019. godine dodjeljuje drugi put, piše Jutarnji list.

Pozornica na kojoj će se uručivati nagrade i na kojoj će nastupati najveće zvijezde hrvatske glazbe podijeljena je u dva dijela – onaj minimalistički s tek nekoliko instrumenata i onaj prepun svih mogućih gudača, puhača i udaraljkaša.

Bend predvođen Antom Gelom marljivo je isprobavao dionice pjesama koje će se izvoditi tijekom prijenosa uživo na HTV-u 1 (20:00 sati) i zvučali su odlično. Na pozornici su im se pridruživali glazbeni gosti, no ne možemo vam otkriti koga smo sve vidjeli.

U kratkom videu pogledaj djelić atmosfere s probe održane u četvrtak. Napominjemo, ako nekom domaćem bendu nedostaje bubnjar koji i vraški dobro pjeva, mogu se javiti gospodinu Cetinskom.

Stiže vrhunac vodnog vala, MUP izdao priopćenje. Evo gdje će biti najgore

Previous article

Dalija Orešković otkrila koliko lijevo će biti pozicioniran ‘Start’ kakav će mu biti ekonomski program, kakav stav prema Crkvi…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *