SportSport Mix

Video: KSW objavio svoj izbor najboljih nokauta u 2018. Godini/ Pogledajte spektakularne poteze, Roberto ‘Robocop’ Soldić na tri mjesta u kompilaciji!

0

Ugledna poljska borilačka promocija Konfrontacja Sztuk Walki (KSW) je ovih dana objavila kompilaciju najboljih nokauta koji su se dogodili u njihovom kavezu tijekom 2018. godine, piše Fight Site.

Među odabranom kompilacijom sjajnih nokauta nalaze se čak tri u kojima se našao naš Roberto Soldić – inače prvak KSW-a u velter kategoriji. “RoboCop” se u dva navrata našao s dobre strane udarca, a jednom nažalost s one druge. U kompilaciju je, naime, upao i udarac kojim je Južnoafrikanac Dricus Du Plessis nokautirao borca iz UFD Gyma u Duesseldorfu uzevši mu KSW-ovu titulu. Nasreću, nekoliko mjeseci kasnije Soldić mu je vratio istom mjerom, ali još impresivnijim nokautom. I taj je potez ušao u KSW-ovu kompilaciju najboljih nokauta godine.

S obzirom da je Soldić krajem 2018. stigao do novog fenomenalnog nokauta u meču protiv Brazilca Viniciusa Bohrera, KSW je uključio i taj udarac u svoju kompilaciju.

Spomenimo i da je Erko Jun, također član UFD Gyma iz Duesseldorfa, gdje trenira sa Soldićem i Račićem, ušao u ovaj video nokautom u svom MMA debiju. Tada je za 2:26 minuta svladao Tomasza Oswiecinskog.

Što zapravo stoji iza Dodikove prijetnje koja je uznemirila regiju/ Kaže da je Republika Srpska spremna u samo jednoj noći odcijepiti se od BiH

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sport