Moda i ljepota

Video: Gospodin Toni ponovno postaje maneken u 82. godini/ Novopečena internet zvijezda dobila ponudu koju ne može odbiti: ‘Prihvaćam posao!’

0

Taljat Selmani Toni, 82-godišnjak koji je postao internet zvijezda zbog videa u kojemu objašnjava kako gripa ne postoji, još jednom je dokazao da je trenutačno najtraženija osoba u Hrvatskoj.

Nakon što je Jutarnji list prvi objavio njegovu priču, brojni su mediji jučer posjetili zagrebački kvart Travno kako bi uhvatili dio njegove mudrosti o vježbanju i životu. Gospodinu Toniju mobitel nije prestao zvoniti, no među brojnim pozivima našao se i jedan od Nenada Bakića, predsjednika Uprave Varteksa.

– Oduševljen sam njegovim izjavama i njegovom pojavom i rado bismo ga htjeli obući u nova Varteksova odijela te reaktivirati kao manekena. Ako bude zadovoljan, rado bismo s njim surađivali na revijama – rekao je Bakić koji je zamolio novinare Jutarnjeg da budu nositelji sretnih vijesti.
Otišli smo ponovno do Tonija koji je ovu iznenadnu vijest primio s osmijehom.

– Varteks, moj lijepi i najljepši Varteks. Njihova odijela za mene su i dalje najljepši odjevni predmet. Zašto ne bih nosio to njihovo odijelo? To je meni nekad bilo naj, a i dandanas mislim da je naj. Sada imam previše odijela, ali Varteks će vječno ostati najbolji za mene – kaže Toni.

Naime, u razgovoru za Jutarnji list Toni je istaknuo kako se u mlađim danima bavio manekenstvom. Kako je naveo, radio je reklame za Varteks, Kamensko, bivši Interkontinental, Pitralon te razne prehrambene proizvode. U to vrijeme nisu postojali agenti, nego su modeli, kako nam kaže Toni, sami sklapali poslove po zagrebačkim kafićima.

– Navečer bismo se našminkali, obukli najbolja odijela i zaputili se na glavna šminkerska mjesta. Većinom smo išli u kafić Čarli koji je nekad imao Mirko Braun Charlie, bivši nogometaš Dinama. Tamo bismo se pokazali i razni direktori bi nam prišli i pitali ako želimo reklamirati njihove proizvode – prisjeća se Toni.

Zagreb, 210119.
Taljat Selmani, Toni - o njegovim savjetima za zdravlje pricaju svi koji su ga vidjeli na internetu. Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Kako je rekao, u mlađim danima je surađivao s hrvatskim modnim kreatorom Josipom Rikardom Gumzejom, modnom kreatoricom Tihanom Harapin Zalepugin, a imao je i nekoliko nastupa u filmu te na televiziji. Što se tiče modnih odabira, uvijek je preferirao odijela i kapute, a jedan od dražih krojača bio mu je Branimir Hundić.

Nakon što smo razmijenili novosti, zamolili smo gospodina Tonija za još koje zrnce mudrosti. Ovaj put dotaknuo se današnjih mladića te ponudio savjete o tome kako bi jedan muškarac trebao izgledati.

Rađa se nova seksualna revolucija, svijet će pokoriti za samo desetak godina/ Baš svi će to raditi: Evo kako će ubuduće izgledati spolni čin

Previous article

Mali hrvatski grad proglašen drugim najgostoljubivijim na svijetu/ Pitoreskno mjestašce slavilo ispred razvikanih destinacija poput Dubrovnika

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *