Hrvatska

Ultra tek počinje, a klinci u gradu padaju s nogu: Večer ranije neki su već oduzeti, teturaju, spavaju posvuda, i hitna pomoć ima posla

0

Glazbeni festival Ultra Europe 2019 koji se od 12. do 14. srpnja održava u Splitu u Parku Mladeži, privukao je već velik broj posjetitelja, ali i sigurnosnih i hitnih službi koji će pružati pomoć kad to bude potrebno.

Nažalost, prema snimci koju je od čitatelja dobio Dalmatinski portal, posjetitelji se još nisu ni zagrijali, a pomoć se već traži. Na snimci nepoznata djevojka leži na boku na podu te nešto pokazuje liječniku. Uz nju su prijateljice od kojih su dvije očito rješavale papirologiju.

Djevojka je očito bila pri svijesti, no nadamo se da će hitna pomoć imati što manje posla.

U redakciju Slobodne Dalmacije također su stigle snimke mladih koji su se malo pretjerano zagrijavali u četvrtak navečer. Čitatelji su poslali fotografije od kojih je većina zabilježena sinoć na Zapadnoj obali – mladi su teturali po šetnici, spavali po klupama ili nasred poda, gubili svijest iza kanta za smeće, a jedan je prerano nabrijani Ultraš skočio i u Rivu.

Čitatelji/Slobodna Dalmacija

Čitatelji/Slobodna Dalmacija

Čitatelji/Slobodna Dalmacija

Čitatelji/Slobodna Dalmacija

Čitatelji/Slobodna Dalmacija

Institut za oceanografiju otkrio: ‘Na Viru nije snimljena krvoločna zvijer nego domaća riba. Nije svaka peraja koja viri iz mora morski pas’

Previous article

Otvara se novi putnički terminal u splitskoj zračnoj luci vrijedan 450 milijuna kuna

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Hrvatska