Showbiz

Stefany Hohnjec promijenila je i prezime: Miss sporta postala je 2004., a to ju je uvuklo u manekenstvo. Naprasito se povukla iz javnosti i objasnila zašto se okrenula vjeri: ‘Kroz život se dogodi puno toga!’

0

Nekad su sestre Hohnjec žarile i palile javnom hrvatskom scenom.Stefany je bila poznatija kao manekenka i bivša sportašica, u svijet mode i ušla je kroz izbor za Miss sporta 2004. godine, dok je mlađa sestra Matea bila relativno anonimna i u svijet slavnih ušla je pomoću svoje starije sestre. Usto, Stefany je oduvijek bila samozatajna, dok je Matea bila duša svake zabave, nije se libila ni u nešto kontroverznijim izjavama, piše 100posto.hr

Dok su nekad bile u centru pozornosti svih medija, sestre su danas mir našle dalje od svega. U jednom trenutku im je, čini se, svega postalo previše pa su se okrenule vjeri i životu izvan kamera te fotoaparata.

Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Udala se i postala majka

Stefany Hohnjec mir je, nakon turbulentne veze, revija i tulumarenja, pronašla uz poduzetnika Ivana Papića, a ostvarila je i svoje poslovne snove. Njezin klub ritmičke gimnastike radi na tri lokacije, a prošle godine postala je i majka. Krajem 2018. godine na Hrvatskoj katoličkoj mreži gostovala je i posvjedočila svoju vjeru.

Stefany progovorila o vjeri: ‘Kroz život se dogodi puno toga’

Stigla je u ležernom izdanju, bez šminke na licu, no i dalje svog prepoznatljivog izgleda. Tako smo doznali i da je Stefany uzela prezime svog supruga. ‘Htjela bih sve pozdraviti i naglasiti da se kroz život dogodi puno toga što nas dovede do onoga gdje bi trebali biti jednog dana, a i sve ono što se desilo kasnije se može preobraziti u svjedočanstvo. Kroz to neko iskustvo možemo svjedočiti vjeru. Promijenila sam svoj život, dogodilo se obraćenje koje još uvijek traje. U toj promjeni pokušavam staviti Boga na prvo mjesto. To me vodi kroz svakodnevnicu’, rekla je između ostalog Stefany Hohnjec, a danas Papić.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic/ CROPIX

Svoje vjersko iskustvo Stefany ne stavlja, kao što je i u emisiji rečeno, u javnost. Živi u skrovitosti. ‘Živim to u svojoj skrovitosti, kad osjetim poticaj Duha Svetoga da svjedočim, pojavim se, ali ne želim forsirati, biti napadna ili siliti nekoga. Vjerujem da se uvijek  desi situacija i stvari se poslože kad bi trebala negdje biti. Delikatno je s medijima, zato sam se povukla i stavila medije sa strane. Osjetljivo je petljati se nekada s medijima jer mogu napraviti od toga puno stvari i puno situacija koje nisu takve kakve jesu pa se iz nečeg pozitivnog može dogoditi nešto suprotno’, dodala je Papić u emisiji Hrvatske katoličke mreže.

Bio je to rijedak istup naše nekadašnje manekenke, objasnila je prvi put u njoj zašto se okrenula vjeri kao i zašto ne istupa u mainstream medijima.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mir u vjeri pronašla je i njezina sestra Matea, kojoj je prošle godine doduše zabranjen ulazak u Eufrazijevu baziliku u Poreču, gdje je dotad svakodnevno odlazila na misu. Završila je tada u lokalnim medijima, svećenik ju je prijavio zbog remećenja javnog reda i mirna, odnosno vikanja u crkvi. Ona je navela da je vikala jer se boji opsjednutošću te je dodala da je pregledana i da je psihički zdrava. Godinama se, rekla je, bori sa zlom u sebi. Matea je prošla zaista težak životni put, zbog problema je svojedobno završila u zatvoru, a nakon svega mir je pronašla u maloj sredini, gdje prakticira vjeru.

Poljski turist optužen da je ubio djevojku već dvije godine na malenom otoku čeka suđenje: Doveden je na rub egzistencije…

Previous article

Veliki nogometni skandal, Neymar optužen za silovanje! ‘Došao je u hotel u alkoholiziranom stanju, nije mu trebalo dugo da postane agresivan…’

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Showbiz