Nogomet

Real predstavio mašinu za golove: Srpskog napadača pozdravilo 4.500 navijača, a on je otkrio čega se bojao prije izlaska na Bernabeu

0

Real Madrid i službeno je predstavio Luku Jovića, 21-godišnjeg srpskog napadača kojeg je doveo iz Eintrachta za 60 milijuna eura odštete.

Oko 4500 navijača pozdravilo je 21-godišnjeg napadača na Santiago Bernabeuu.

“Siguran sam da sam izabrao najbolju opciju. Dat ću sve od sebe kako bih pomogao Realu da osvoji sve”.

“Sada sam najsretniji dječak na svijetu. Potpisao sam za tako veliki klub. Istina je da sam znao spavati u dresu Reala koji mi je darovao očev prijatelj. Još otkako sam bio klinac navijač sam Reala koji je najveći klub na svijetu”, dodao je Jović.

O ambicijama.

“Ne bih spominjao konkretan broj golova koje ću zabiti, ali dat ću sve od sebe i želim pokazati što mogu”.

O konkurenciji i partnerstvu s Karimom Benzemom.

“On je jedna od najboljih napadača svijeta i nadam se da ću puno naučiti od njega. Mislim da smo kompatibilni, ali Zidane je taj koji odlučuje”.

Soccer Football - Real Madrid Unveil Luka Jovic - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - June 12, 2019 Real Madrid new signing Luka Jovic during the presentation    REUTERS/Susana Vera - RC127E77ED00

REUTERS/Susana Vera

Upitan je Jović i je li istina da ga je kontaktirala Barcelona?

“Ne znam za nikakvu drugu ponudu osim one Realove. Kada sam razgovarao s agentom, rekao mi je za ponudu Reala i brzo sam ju prihvatio”.

Otkrio je Jović i što ga je uplašilo.

“Iskreno da vam kažem, jedina stvar koje sam se bojao bio je izlazak na teren i moje tehniciranje. Ali, bilo je sjajno”.

Hajduk i organizatori Ultre se još uvijek nisu dogovorili: Poznati festival elektronske glazbe seli na novu lokaciju?

Previous article

Troje Hrvata ‘palo’ u Italiji, karabinjeri ostali u nevjerici tijekom pretresa: Zaplijenili im keš, satove i torbe pa našli predmet koji ih je šokirao

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Nogomet