Strane zvijezde

Prezgodna Eva pokazala grudi u Cannesu: ‘Puno je lakše ostati u formi u 40-ima…’

0

Eva Herzigová (46) bila je posebna gošća na večeri koju su u srijedu navečer u luksuznom restoranu Fred l’Ecailler u Cannesu organizirali modna kuća Dior i prestižni časopis Vogue Paris.

Češka ljepotica za svečanu prigodu odjenula je haljinu prozirnog gornjeg dijela, ali bez grudnjaka, pa ni ne čudi što je bila osoba o kojoj se te večeri najviše pričalo.

Zanosna Eva na 72. filmski festival došla je kao zaštitno lice modne kuće Dior, a svojom pojavom dokazala je kako i na pragu 47. godine izgleda jednako glamurozno kao i na vrhuncu svoje vrlo uspješne manekenke karijere.

Eva Herzigova arriving at Dior Dinner during 72th Cannes film festival on May 15, 2019 in Cannes, France., Image: 433550140, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press
Eva Herzigová
Eva Herzigova attends the Dior And Vogue Paris dinner at Fred L'Ecailler during the 72nd annual Cannes Film Festival on May 15, 2019 in Cannes, France.//03VULAURENT_20190515VU1767/1905160203/Credit:VU/HAEDRICH/SIPA/1905160205, Image: 433567860, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press
Eva Herzigová
Eva Herzigova arriving at Dior Dinner during 72th Cannes film festival on May 15, 2019 in Cannes, France., Image: 433550165, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press
Eva Herzigová

Inače, Herzigová je majka trojice sinova, koje ima sa zaručnikom, talijanskim biznismenom Gregorijem Marsiajem. Par je u sretnoj vezi već 16 godina.

Fatalna Čehinja, bivša Victorijina anđelica, nedavno je pozirala za naslovnicu ruskog izdanja časopisa Harper’s Bazaar, a u intervjuu za britanske medije otkrila je tajnu svoje besprijekorne linije i mladolika izgleda.

– Puno je lakše ostati u formi u 40-ima, jer ipak smo u tim godinama svjesniji vlastitih tijela, znamo što nam godi, a što škodi… Što se mene tiče, imam sreće što me moja tri nestašna i vrlo aktivna dječaka stalno drže u pokretu i tjeraju me da svakodnevno vježbam – izjavila je Eva.

Velika akcija hrvatske policije: Krenuo obračun s proizvođačima i dilerima ‘osvježivača zraka’, u zatvoru završila 21 osoba

Previous article

Očito je da su vježbali, ali ne dovoljno! Bizarna scena postala hit: Ovo je jedan od najgorih slobodnjaka ikad, navijači ‘umirali’ od smijeha!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *