Showbiz

Ova ljepotica junaku Tottenhama je draža od golova za finale Lige prvaka

0

Vrijeme je da upoznate suprugu junaka sinoćnjeg Tottenhamova čuda, Lucasa Moure. Nakon što je u jednoj od najzanimljivijih utakmica u posljednjih nekoliko godina zabio tri gola, Lucas Moura postao je zvjezdetina, a njegova prelijepa supruga Larissa Saad skupila je tisuće novih pratitelja na svom Instagramu.

Lucas Moura u braku je sa zgodnom manekenkom od 2016. godine. Manekenka je jednom prilikom priznala da je ona zbarila Lucasa i da joj je trebalo devet mjeseci da ga osvoji. Par je u braku dobio predivnog sinčića Miguela, koji sada ima godinu i pol, a nedavno su objavili da će uskoro postati roditelji još jednog dječaka.

Prelijepa Larissa vršnjakinja je svog supruga i maksimalno je posvećena obitelji. Lucas Moura ne krije da obožava suprugu i sina, a ljubav im često izražava i na Instagramu.

Za trudnu Larissu sinoćnja utakmica je bila doista uzbudljiva, a svojim je pratiteljima na Instagramu javila da su ona i beba preživjele uzbuđenje.

Severina u 47. godini izgleda fantastično, a zna i kako oduševiti fanove

Previous article

Detalji munjevite pljačke banke u Zagrebu: Doznalo se kojom su svotom banditi pobjegli i što bi policiji moglo jako otežati potragu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Showbiz