Strane zvijezde

Opet se viđaju: Nakon gotovo godinu dana poznati par povukao papire za razvod

0

Nakon nešto manje od godinu dana otkako su predali papire za razvod ‘zbog nepomirljivih razlika’, Jennie Garth (46) i njezin suprug Dave Abrams (37) su se predomisili, odnosno, povukli zahtjev sa suda. ‘Oboje su dali sve od sebe da poprave loš odnos i danas su opet sretni zajedno’, rekao je glasnogovornik glumice za People.

Abrams je taj koji je prvi predao papire, on ih je i povukao prije nekoliko dana. Da se opet viđaju i da su prisni, jasno se moglo vidjeti prije desetak dana kad je par došao na košarkaške tribine gdje su nasmijani zdušno navijali za Los Angeles Lakerse.

NO JUST JARED USAGE<BR/>
2016 Knott’s Merry Farm in Los Angeles, CA.
<P>
Pictured: Jennie Garth, daughter Fiona Eve Facinelli and husband Dave Abrams
<B>Ref: SPL1396834 201116 </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
photodesk@splashnews.com<BR/>
</P>“/></figure><p>Splash News</p><h4>Sa suprugom Daveom i kćerkicom Fionom 2016. godine</h4><p>Par se upoznao u prosincu 2014. i to na slijepom spoju. Trebalo je svega četiri mjeseca da se zaruče i još toliko da pripreme romantično vjenčanje na njezinom velikom ranču u Los Angelesu. Bio je to treći brak glumice; u prvom, s glazbenikom Danielom B. Clarkom, ostala je dvije godine, do 1996. Zatim se udala za Petera Facinellija s kojim je bila u braku 11 godina, do 2013. U tom drugom braku dobila je i tri kćeri, Lucu (21), Lolu (16) i Fionu (12). S Daveom nema biološku djecu.</p><p>Garth trenutačno radi na rebootu popularne serije iz devedesetih ‘Beverly Hills, 90210’. U novi su projekt uključeni i Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green i Gabrielle Carteris, odnosno, svi osim Brende i Dylana, odnosno Shannen Doherty i Lukea Perryja.</p><figure class=Exclusive, Los Angeles, CA - 20181219- A Beverly Hills, 90210 reboot in the works? Original cast members have been seen at the networks, Amazon, Hulu and Netflix pitching the idea. We caught them during a break at a Coffee Bean & Tea Leaf.
-PICTURED: Tori Spelling,Jennie Garth
-, Image: 403808147, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images

Profimedia, INSTAR Images

Tori Spelling I Jennie Garth s producentima

Prometnik na željezničkom kolodvoru mrtav pijan propuštao vlakove i na sav glas prijetio sinu i bivšoj supruzi ubojstvom

Previous article

Beskućnici uzvratili Kolindi: Neka prošeta s nama po kolodvoru, možda progleda

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *