Showbiz

Ono što pojedine osobe pišu Elli Dvornik zbog Povorke ponosa izaziva sram

0

Ella Dvornik nije prisustvovala Povorci ponosa, no podršku je iz Firenze poslala društvenim mrežama. Njezina poruka naišla je na odobravanje većine njenih fanova, ali i izazvala brojne primitivne komentare.

“Dobro jutro! Osjećam se dobro i naspavano i puno vas pozdravljam iz Firenze. Došla sam u posjetu teti iz Italije i velike pozdrave šaljem svima koji danas sudjeluju u povorci ponosa! I onima koji još nisu izašli iz ormara i gledaju od doma. Lijepo se zabavite, grlite, ljubite i volite”, napisala je Ella na Instagramu.

“Svi su slobodni da se vole”, dodala je blogerica na Facebooku. Za svoju objavu dobila je tisuće lajkova, no uslijedili su i mnogi komentari koje se ne može drugačije opisati nego jadnim i primitivnim.

I na Instagramu se našlo sličnih komentara. “Hvala Bogu u ormaru sam! Unfollow!!”, “povorka ponosa to nikada neće biti ..To nije ponos niti roditelja njihovim.. U svoja 4 zida neka imaju ‘ponosa’ i rade kaj hoće … Neznate što roditelji istih u povorci proživljavaju”, samo su neki od komentara koji su nekima otvorili oči.

Nakon svega i Ella se oglasila na Insta Storyju.

Zbog Đokovića se uvode hitne promjene: Ovako će Roland Garros izgledati dogodine

Previous article

‘Nisam mogao ništa!’ Evo što je vozač osumnjičen za izazivanje nesreće kod Novske rekao tužiteljima

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Showbiz