Strane zvijezde

Nogometaš nudi više od 300.000 kuna za povratak psa/ Lopovi mu iz kuće odnijeli stvari i ljubimca: ‘Pa jeste li vi normalni? Platit ću koliko treba’

0
Foto: Instagram

Bivši nogometaš Liverpoola koji trenutno nema ugovor i boravi u svojoj kući u Los Angelesu, Daniel Sturridge, objavio je dramatičan apel na svim platformama i društvenim mrežama u kojem traži svog kućnog ljubimca, psa, koji mu je nestao kad su mu prije nekoliko dana provalili u dom. 

Engleski napadač i reprezentativac moli da mu vrate psa, a osobi koja ga pronađe nudi velikodušnu nagradu od 40.000 funti (330.000 kuna). 

U utorak je 29-godišnji nogometaš na Instagramu objavio video u kojem se vide slomljena, provaljena vrata od kuće. Tri lopova osim psa ukrali su mu niz stvari.

– Netko mi je provalio u kuću u Los Angelesu i ukrao mi psa. Slušajte, tko god da je provalio, platit ću vam koliko god treba. Smrtno sam ozbiljan. Želim znati tko mi je uzeo stvari. Želim znati što se dogodilo i zašto mi je netko ukrao psa! Zašto ste mi ukrali vreće s kata? Kako uopće možete provaliti u kuću u Los Angelesu i ukrasti nekome psa? Pa jeste li vi normalni? Uđete u kuću i ukradete psa? Molim vas, neka ga netko pronađe. Platit ću vam koliko god treba, ozbiljan sam. Želim svog psa natrag – rekao je u videu.

U posebnoj objavi vidi se snimka nadzorne kamere na kojoj grupica muškaraca s kapuljačama na glavi uspješno izbjegava kamere i hoda mu po dvorištu.

Sturridgev pas zove se Lucky Lucci, pasmine je pomeranac, a na glavi ima šare nalik haskiju. Ima i svoj profil na Instagramu gdje ga prati 11 i pol tisuća ljudi.

Policija provodi istragu.

Los Angeles, CA - Aerial views of Daniel Sturridge's Hollywood Hills Mansion after his house got broken into and his dog got stolen last night.
BACKGRID USA 9 JULY 2019, Image: 456255706, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Foto: Profimedia, Backgrid USA
Kuća Daniela Sturridgea u Los Angelesu

Uvode se dvije velike novosti u HNL! Više se neće moći ponoviti kobna situacija koja je sigurno doprinijela ispadanju Hajduka i Rijeke iz Europe

Previous article

Ugostitelji pred vladom: Turistička sezona je ugrožena, ovo je cirkus

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *