Domaće zvijezde

Nives Ivanišević otkrila što joj je najvažnije u životu: “Nekoliko stvari…”

0

Nives Ivanišević za Story.hr dala je svoj prvi veliki intervju nakon što je početkom rujna prošle godine rodila sinčića Olivera.

“Trudnoća je posebno razdoblje, drugo stanje i u glavi i u tijelu. Sve te nekako priprema za dolazak toga malog svemira i činjenicu da će sve biti malo drukčije. Zanimljivo je jer naučiš mnogo toga o sebi i želiš promijeniti neke stvari kako bi bio što bolji primjer nekome tko tek otkriva svijet. Najviše me veseli to što imam priliku nekome sve pokazati prvi put, prenijeti mu lijepe stvari i vrijednosti koje su moji usadili u mene. Najvažnije su prve godine djetetova života i ako mu se tada uspiju pružiti samo ljubav, veselje i mir, mislim da će mu kasnije biti lakše u životu jer će biti sigurniji u sebe”, rekla je voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, s kojim je u braku od kraja 2017. godine.

Otkrila je i koje vrijednosti želi prenijeti sinu. “Nekoliko mi je stvari jako važno u životu pa ću to nastojati prenijeti svome djetetu. Prije svega, to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Kada nemaš s kim dijeliti radost, taj osjećaj nije potpun, a bez svojih najbližih jednostavno ne mogu. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali da uvijek trebaš dati sve od sebe. I da nema laganja jer je bilo kakva istina bolja od laži.

View this post on Instagram

My 💙☀️

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Prije nekoliko dana Nives je proslavila prvi Majčin dan sa sinom. Pozirala je s njim i pokazala dio doma te priznala kako se ni ne sjeća uredne kuće.

Caktaš drugi veznjak Europe, iza njega Pogba i čovjek koji je šokirao Poljud

Previous article

Što Australija uopće radi na Eurosongu i što će se dogoditi ako pobijedi?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *