Domaće zvijezde

Neven Ciganović na Fejsu isprozivao Jelenu Veljaču i Lanu Jurčević

0

Neven Ciganović ovih dana doista nema mira. Modni stilist bez prestanka proziva javne osobe na društvenim mrežama i komentira sve što mu dođe pod ruku. Nakon što se obrušio na Roka Blaževića i Eurosong, pogledao je fotke sa sinoćnje promocije Severinina novog albuma i odlučio iskritizirati Jelenu Veljaču, Bojanu Gregorić, Ivu Radić i Lanu Jurčević zbog haljina koje su obukle na Sevkinu promociju, piše Index.

“Osim na sinoćnjem Eurosongu, kiča vidim nije nedostajalo ni na sinoćnjoj premijeri Severininog novog albuma u Zagrebackom klubu Opera. Naše poznate modne ikone predstavile su svoje kreacije inspirirane maturalnim zabavama s početka 80ih,a koje ce sigurno nadahnuti i mnoge nove ”modno onesvještene” maturantice da “opljačkaju” Zagrebački Importane centar”, napisao je Ciganović.

Neven je u posljednjih mjesec dana prozvao Roka, Miju Kovačić, Antoniju Blaće, a najgrublji je bio u komentiranju svadbe Maje Šuput. 

Monica Bellucci u uskoj haljini s plavom kosom izgleda kao bog

Previous article

Bio je gospodar života i smrti, danas je vozač Ubera: Naređivao je i počinio zvjerska mučenja, ali je bez problema dobio posao taksi vozača

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *