Zanimljivosti

Neobičan prizor u centru Zagreba/Muškarac prošetao s pticom na uzici: ‘Svi su gledali u čudu, a on se malo uznemirio’

0

Neobičan prizor uspjela je danas na glavnom zagrebačkom trgu snimiti Vanesa Habek. U pravo je vrijeme izvadila kameru i ovjekovječila šetnju jednog noja gradskom jezgrom.

Muškarac je prošetao Ilicom, a na crvenoj uzici je vodio ni više ni manje nego – noja.

– Nažalost nisam uspjela više pofotkati. Bilo je oko 13 i 40, puno ljudi se okupilo, gledali su u čudu. Svima je bilo jako zanimljivo – rekla nam je kratko Vanesa.

Vanesa Habek / Facebook 

Dodala je da se noj činio na trenutak malo uznemiren. No, obojica su zastali kako bi se noj primirio, a potom su nastavili šetnju prema Trgu.

– Sve je izgledalo vrlo simpatično i svakako neuobičajeno – opisala je autorica koja je fotografije podijelila u grupi na Facebooku Zakaj volim Zagreb i dobila stotine lajkova.

Vanesa Habek / Facebook

Komentari u grupi bili su uglavnom pozitivni. ‘Kako meni nedostaje taj grad, toliko života u tom gradu’, ‘Psi su demode’, ‘Ako mogu psi, mogu i ostale životinje’ i ‘Pošto kila žive vage’, pisali su članovi.

Objavu je komentirao i Josip koji je istog muškarca u šetnji s nojem fotografirao nekoliko dana prije Božića u Ljubljani, te priložio fotografiju. Tko je misteriozni muškarac koji šeće noja poput psa, još se ne zna.

Vanesa Habek / Facebook 

Gdje se navodno skrivao Dolački? Policija je pod prismotrom držala tri lokacije, ali bivši šef krim policije uspješno im je umaknuo

Previous article

110 mjera za zaustavljanje egzodusa i povećanje broja rođenih: Uvodi se puna plaća za cijeli porodiljni…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *