Domaće zvijezde

Naš popularni glumac ljubi 11 godina mlađu kolegicu iz Beograda: Ona iza sebe ima propale zaruke s košarkašem, a on je bio u vezi s dvije poznate dame

0

Goran Bogdan (38) i Jovana Stojiljković (27) zajedno su snimili čak dvije srpske TV serije – “Jutro će promeniti sve” i “Senke nad Balkanom” – a iako niti u jednoj nisu imali zajedničkih scena, čini se kako se između ovo dvoje glumaca makar i u prolazu na setu “rodilo” puno više od prijateljstva.

Prema pisanju srpskog časopisa Gloria, Goran i Jovana već su neko vrijeme u sretnoj vezi, a šuškanja o njihovoj ljubavi samo su se pojačala nakon što se naš glumac nedavno pojavio na beogradskoj premijeri kazališne predstave “Nečista krv” u kojoj upravo mlada Stojiljković igra glavnu ulogu.

Bogdan ju je tad iznenadio prelijepim buketom cvijeća, no navode o vezi nije htio komentirati.

Inače, Beograđanka Jovana svojedobno je bila u vezi sa srpskim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem (26). Par se bio i zaručio, no na kraju su ipak prekinuli zbog poslovnih obveza i udaljenosti. Naime, dok glumica živi i radi u Srbiji, sportaš je u SAD-u, gdje igra za klub Sacramento Kings.

A što se Gorana Bogdana tiče, koji nerado govori o svom privatnom životu, on je prije kolegice iz Srbije ljubio pjevačicu Lanu Klingor (38), a bio je u vezi i s redateljicom Dainom Oniunas-Pusić (34), kćeri hrvatske političarke i bivše ministrice Vesne Pusić.

Drama u domovima zdravlja: Ne znamo kako provesti novi zakon a da ne ugrozimo živote građana

Previous article

Ivan Đikić izabran za člana Američke akademije znanosti i umjetnosti: Hrvatskog znanstvenika smjestili u društvo s Darwinom, Einsteinom…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *