Strane zvijezde

Najpoznatiji Hrvat u Americi se opustio na plaži: S partnericom Lindom odmara na Barbadosu, uživaju u sunčanju i kupanju

0

Najveći trener u povijesti američkog nogometa Bill Belichick (66) vjerojatno je najuspješniji Hrvat u dijaspori. Podrijetlom je iz Draganića pokraj Karlovca, a njegovi su djed i baka emigrirali koncem 19. stoljeća u SAD. U veljači je osvojio šesti naslov sa New England Patriotsima, a sada je na zasluženom odmoru.

Opuštene trenutke provodi s dugogodišnjom partnericom Lindom Holliday (55), a za destinaciju su odabrali rajske plaže Barbadosa. Smješteni su luksuzni resort u kojemu noćenje stoji 3000 dolara.

Dane provode u šetnji po pješčanoj plaži, na sunčanju i kupanju, a pritom se trener Belichick ne može, poput svoje supruge, pohvaliti zavidnom linijom. S godinama je prikupio višak kilograma kojih se, čini se, ne može riješiti.

Linda i Bill u vezi su već 12 godina, a ona s ponosom na svojim društvenim mrežama prenosi crtice iz njihova privatnog, ali i poslovnog života.

Billovu zakladu kojom financira američke nogometaše i igrače lacrossa u srednjoj školi i na fakultetu vodi upravo Linda Holliday, a na njezinu inicijativu zaklada je proširena. Goste na proslavi Billova rođendana savjetuje da umjesto poklona, novac doniraju u humanitarne svrhe za njihovu zakladu.

EXCLUSIVE: New England Patriots coach Bill Belichick and girlfriend Linda Holliday looked relaxed as they enjoy a day at the beach while on holiday in Barbados. The couple stayed at the luxurious Sandy Lane Resort in St James where they also took in several rounds of golf on the Green Monkey golf course. The active couple went swimming with turtles and took long walks along the beach over the weekend.
10 Mar 2019, Image: 419007691, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency

U Nigeriji puno ljudi zarobljeno pod ruševinama zgrade u kojoj je bila i škola: Počela je akcija spašavanja, izvlače se djeca, ne zna se koliko je žrtava

Previous article

Željka i Aco Stanković: Za prinovu u obitelji trebalo nam je cijelo desetljeće

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *