Nogomet

Na Otoku tvrde: Slaven Bilić se vraća kući! Hrvat potukao konkurenciju i preuzima kultni engleski klub: Bivši izbornik Vatrenih pred velikim iskušenjem

0

Sudeći prema napisima engleskih medija Slaven Bilić ima novi posao i od sljedeće sezone trenirat će engleskog drugoligaša West Bromich Albiona.

Navodi se kako je Bilić održao dva kruga razgovora s predstavnicima WBA-a i da je na kraju dogovorena trogodišnja suradnja.

Chris Hughton i Bruno Labbadia bili su tek neki od kandidata s kojima su predstavnici WBA-a razgovarali za posao, a na kraju je hrvatski stručnjak ‘potukao’ konkurenciju.

Bilić je trenirao West Ham United između 2015. i 2017. godine i nikada nije skrivao želju za povratkom u engleski nogomet.

Posljednji trenerski posao Bilić je obnašao u saudijskom Al-Ittihadu u kojem je smijenjen u veljači. Valja reći kako je WBA bez stalnog trenera još od ožujka kada je otkaz dobio Darren Moore. Prošle sezone WBA je tijesno je propustio vratiti se u Premiership iz kojeg je ispao na kraju sezone 2017/18.

Nema sumnje kako će pred Bilića biti postavljen cilj povratka među elitu.

Metkovčanka Romana bila je Robert. Danas sretno udana otkriva: ‘Nevinost mi je nasilno uzeo muškarac blizak familiji’

Previous article

Tinder dolazi pod kontrolu ruskih vlasti: ‘Bit će to izvrstan izvor za kompromat’

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Nogomet