Strane zvijezde

Kraljevsku obitelj u ovakvim opuštenim trenucima još niste vidjeli: Klinci se oslobodili u prirodi

0

Kate Middleton je angažirala vlastitu djecu da isprobaju novo šumsko igralište koje je sama dizajnirala za vrtnu izložbu u Chelseaju. Prinčevi George i Louis i princeza Charlotte uživali su s roditeljima u golemom vrtu koji je osmislila Kate, kako bi ohrabrila djecu i roditelje da više vremena provode na otvorenom, u prirodi.

Fotografije objavljene na službenom profilu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea na Instagramu prikazuju klince kako trčkaraju bosi, njišu se na ljuljačkama, moče noge u potočiću… Drugim riječima, posve opušteni ponašaju se kao i sva druga djeca, samo pod budnim okom mame Kate i tate Williama.

Osim toga, George (5), Charlotte (4) i Louis (1) su se potrudili skupiti grane pomoću kojih su izgradili sklonište u obliku indijanskog šatora, a s tatom su napravili i logorsku vatru. Obiteljske fotografije je snimio Matt Porteous.

**STRICTLY EMBARGOED UNTIL 2230 BST SUNDAY MAY 19** The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis visit the Adam White and Andree Davies co-designed 'Back to Nature' garden during build week ahead of the RHS Chelsea Flower Show, London, UK, on the 19th May 2019.
Picture by Matt Porteous/WPA-Pool
**STRICTLY EMBARGOED TO 2230 BST SUNDAY MAY 19** EDITORIAL USE ONLY.
19 May 2019, Image: 434580718, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Matt Porteous/WPA-Pool / Profimedia, Mega Agency 

Otvorenje vrtne izložbe u Londonu bit će ovaj tjedan. Prostor koji je osmislila Kate obuhvaća kućicu na drvetu, slap, rustikalno sklonište, kamene putove i šuplje panjeve za dječju igru.

Cilj je potaknuti što više odlazaka u prirodu i igru na otvorenom zbog koristi koje ima na ‘fizičko i mentalno zdravlje’, istaknula je Kate. Vrt je obogaćen potočnicama, omiljenim cvijećem princeze Diane.

BGUK_1594057 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, UNITED KINGDOM ** London, UNITED KINGDOM - The Duchess of Cambridge in the Adam White and Andree Davies co-designed 'Back to Nature' garden during build week ahead of the RHS Chelsea Flower Show, London, UK.
Pictured: Catherine, Duchess of Cambridge, Kate Middleton
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 434655012, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK

Život na određeno vrijeme: Tužna priča Puležana koji već 13 godina ne može dobiti stalni posao

Previous article

Spremna za treću bračnu sreću: Scarlett Johansson, jedna od najljepših holivudskih glumica, zaručila se za dvije godine starijeg kolegu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *