Strane zvijezde

Kakva promocija za Hrvatsku: Holivudska zvijezda stigla u Dubrovnik i ima samo riječi hvale, evo što joj se najviše svidjelo

0

Slavne glumice Jessica Alba i Gabrielle Union stigle su u Dubrovnik gdje u sklopu New Europe Marketa, medijskog događaja koji se održava u Dubrovniku od 10. do 13. lipnja, promoviraju novu seriju u kojoj glume, ‘LA’s Finest’.

Alba nije skrivala oduševljenje Dubrovnikom već po samom dolasku, a za našu malu zemlju to nije mala stvar. Naime, Jessica Alba na Instagramu ima skoro 16 milijuna obožavatelja, a Gabrielle Union više od 13 milijuna. Fotografije i pozitivne poruke koje one objavljuju, velika su turistička promocija za Hrvatsku uoči ljetne sezone.

Glumica koju pamtimo po ulogama u ‘Sin Cityju’, ‘Fantastičnoj četvorci’ i u seriji ‘Anđeo tame’, podijelila je sa svojim pratiteljima sedam fotografija i tri videa iz Dubrovnika, uglavnom hvaleći ljepote zemlje i hranu.

– Iduća postaja na našoj promotivnoj turneji za ‘LA’s Finest’ – Hrvatska. Mjesto je zapanjujuće! Svjetlo i hrana u restoranu Posat u Dubrovniku, Jadransko more je nevjerojatno – napisala je između ostalog.

Union je objavila fotografiju na kojoj pozira na terasi s pogledom na more.

Na sudu nema glamura i prilično im je neugodno: Kamatari, prebrza vožnja, obiteljsko nasilje, klevete i remećenje javnog reda i mira! Estradnjacima drame nikad dosta

Previous article

Ljetne preporuke: 20 knjiga koje bismo trebali pročitati kad nam je svega (i svih) dosta

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *