Nogomet

Griezmanna u Barceloni predstavljaju bez navijača “zbog njegove sigurnosti”

0

Jednog od najboljih nogometaša svijeta, koji je prošlog ljeta reprezentaciju vodio do trijumfa na SP-u i svoju davnu želju, Barcelona konačno dovodi u jednom od najskupljih transfera u povijesti (120 milijuna eura) i to iz velikog rivala.

Dakle, svi sastojci su tu da od njegove prezentacije napravi blještavi spektakl te da se velikom akvizicijom pohvali pred što više navijača na Camp Nouu. 

Ali Antoine Griezmann sutra će ili najkasnije u ponedjeljak u Barceloni biti predstavljen uz zaglušujuću tišinu i pustoš glasovitog stadiona. Navijačima će biti zabranjen ulaz na prezentaciju. Barcelona naime želi izbjeći neugodnosti po svoju novu veliku zvijezdu, jer postoji opravdana bojazan da Grizou na toj prezentaciji ne bi bio slavljen i pozdravljen, nego vrijeđan i izviždan.

Razlog? Službeno to što se mijenja travnjak na Camp Nouu. Neslužbeno i stvarno to što je Griezmann prošlog ljeta u zadnji tren odustao od već potpuno dogovorenog prelaska u Barcelonu, a da bi sramota po Barcu bila potpuna, odbio ju je u dokumentarcu koji je producirao Gerard Pique. Zbog toga je u Barceloni žestoko izviždan kada je tamo prošle sezone gostovao s Atleticom.

Osim toga, na nedavnom predstavljanju Frenkieja De Jonga, dio od tamo prisutnih 20 tisuća navijača skandirao je predsjedniku kluba “Bartomeu, odlazi”, pa Barcelona strahuje da bi umjesto slavodobitne prezentacije novog superstara dobila šamar pred cijelim svijetom. 

Griezmann će ipak biti predstavljen u hramu Barcelone pred publikom. Ali ne uobičajeni način, nego 4. kolovoza, kada se na Camp Nouu igra Trofej Joana Gampera. Ima dakle tri tjedna da se pokaje pred navijačima Barcelone, zakune im se na vječnu vjernost i zatraži oprost.

CdS: Ovo je formacija Juventusa za sljedeću sezonu, Mandžukić nije otpisan

Previous article

Svako jutro odgađate alarm? Razveselit će vas što to govori o vama

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Nogomet