Showbiz

Dvije američke voditeljice za dodjelu Oscara odjenule prekrasne haljine naše poznate dizajnerice

0

Metkovka Matija Vuica (61) s punim pravom nosi titulu hrvatske modne kraljice. Nema domaće zvijezde koja nije s ponosom nosila njezine haljine, a Matija je, čini se, sve poznatija i izvan domovine.

Nakon što je Carmen Electra (46) lani odjenula njezinu kreaciju na zabavi poslije svečane dodjele Zlatnih globusa, na ovogodišnjim Oscarima za predivne haljine naše dizajnerice odlučile su se i dvije američke TV voditeljice – Megan Henderson i Megan Telles.

– Što da vam kažem nego da vas jako volim, znate zašto? Jer mi pružate podršku i navijate za mene kao da ću osvojiti Oscara… Pa kao da jesam, još jedna prelijepa voditeljica odjenula je moju haljinu… I još jednom sam Matiđa Vuika… Kako je divno kad ti izgovaraju ime – napisala je na Instagramu naša dizajnerica.

– Ponos! Vaši radovi i pripadaju u Hollywood! Iskreno se radujem zbog vas! Vi ste čudo! Zvijezda je rođena! – samo su neke od reakcija na Matijin uspjeh.

Panika u SDP-u/ Otkriveni razmijeri općeg rasula u stranci: Od 36.000 članova samo njih 8.000 dalo pristanak da ih stranka ubuduće kontaktira

Previous article

Šoping Hrvata u susjedstvu: ‘Imamo specijalnu taktiku, na kraju ovdje potrošimo dvostruko manje nego u Hrvatskoj’

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Showbiz