Nogomet

Dinamov as odbacio opciju koja je zagolicala maštu hrvatskih navijača, pa poručio: ‘Nitko mi nije dao takvu ponudu kao Dinamo’

0

U intervjuu za Radio Marcu dinamovac Dani Olmo riješio je sve dileme oko toga za koju će reprezentaciju nastupati u budućnosti.

Ponikao u omladinskom pogonu Barcelone Olmo je preselio u Hrvatsku 2014. godine i nametnuo se kao najbolji igrač Prve HNL.

Dakako, pojavila se ideja da Olmo zaigra i za hrvatsku reprezentaciju, ali, čini se da od svega neće biti ništa.

“Ponosan sam što me Hrvatska, jedna od najboljih reprezentacija svijeta, želi i dali su mi do znanja da me žele, ali ja sam Španjolac i igranje za Španjolsku oduvijek mi je bio san”, rekao je Olmo za Radio Marcu.

“Imam 20 godina, ispred mene je dugi put i stojim s obje noge na zemlji. Moj otac i agent držao me podalje od napisa o transferima, pa sam se mogao usredotočiti na nogomet”, dodao je Olmo, koji je s Dinamom nadomak osvajanja duple krune. Nalsov hrvatskog prvaka već je osiguran, a do naslova u Kupu Modre dijeli još pobjeda protiv Rijeke u finalu.

“Ponovno smo nadomak osvajanja duple krune. Dolazak u Hrvatsku bio je jedna od najtežih odluka u životu, ali nitko drugi mi nije ponudio takav sportski projekt kao Dinamo. Gledano iz osobne i igračke perspektive, mislim da sam donio ispravnu odluku”, zaključio je Dinamov Španjolac, koji bi ovog ljeta mogao napustiti Maksimir za rekordnu odštetu (spominje se svota između 30 i 40 milijuna eura).

Procurio Barcin plan: Spreman novac za rješenje ‘slučaja Rakitić’, stižu dva velika pojačanja, a blagajna Katalonaca pretrpjet će štetu od 200 milijuna

Previous article

Cijela ‘četa’ Hrvata nada se ulasku u Europski parlament: Tu su bivša časna sestra, ekstremni desničar, srebrni doktor, ali i žena koja se na popisu našla ‘sasvim slučajno’…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Nogomet